Om AuAg Klubben

Hej och varmt välkommen till AuAg Klubben!

AuAg Klubben är en idé som föddes ur mitt intresse för investeringar i allmänhet och investeringar i guld och silver i synnerhet. Lägg till drömmen om att få använda alla erfarenheter och lärdomar från mina år som anställd och konsult i egen regi inom mediaproduktion och ledarskapsutveckling till att skapa ett helt nytt kunskapsforum och nätverk. För att kunna förverkliga min idé behövde jag en ämnesexpert, så under våren 2019 kontaktade jag den bäste jag kunde komma på, Eric Strand, och pitchade min idé. Och Eric var PÅ (yey!)

Under våren och sommaren 2019 har vi tillsammans bollat fram ramverket för AuAg Klubben och sjösatt vår första produkt – The AuAg Magazine. Under hösten 2019 lanseras nya hemsidan och första numret av The AuAg Magazine med guldtema gavs ut i november samma år. Flera av artiklarna kan du ta del av i bloggen. Under 2020 arbetar vi med att förbättra och förfina vårt magasin och vår webbsida. Vår första fysiska investerarträff som planerades att gå av stapeln under våren har vi tyvärr fått skjuta lite på med anledning av virussituationen. Så snart läget tillåter kommer vi att bjuda in till event. Under hösten kommer du som medlem få ta del av marknadsuppdateringar och Green Tech-tema.

Det är våra medlemmar som bidrar till skapandet och framtiden för Klubben genom en medlemsavgift (49 kronor per månad). Vi vill poängtera att detta är vårt önskealternativ då vi inte vill ”leva på” reklamfinansierade intäkter. Samtidigt har vi dock respekt för de medlemmar som kanske inte kan eller vill betala – och då erbjuder vi samma medlemskap utan avgift (0 kronor) – som då finansieras genom utvalda samarbetspartners. Vill du göra som nästan 2500 andra investerare och också gå med i AuAg Klubben tycker vi att det vore jättekul och du registrerar dig enkelt via länkarna nedan.

Bli betalande medlem

Bli gratis medlem

Jag kan inte i ord beskriva hur mycket jag ser fram emot att få ladda dig till tänderna med krispig kunskap, inspiration, nya kontakter och det allra senaste om guld, silver och andra grundämnen som kommer att vara avgörande i den pågående omställningen till vår framtida gröna värld.

Kanske har du hittat hit för att du har någon fråga om guld, silver eller investeringar i andra ädelmetaller? Mejla gärna dina frågor till mig så ska jag se till att vi tar upp och besvarar så mycket vi kan redan i kommande nummer av The AuAg Magazine. Resten kanske du får svar på live när vi arrangerar event.

Med förhoppning om en lång och givande relation,

Joanna Törngren Redebrant
Founder & Club Curator AuAg Klubben

OM AUAG KLUBBEN
AUAG KLUBBEN PUBLICERAR ENDAST ÄMNES- OCH PRODUKTRELATERAD INFORMATION OCH GÖR INTE NÅGRA INVESTERINGSREKOMMENDATIONER. YTTERLIGARE INFORMATION KAN ERHÅLLAS FRÅN DIN FINANSIELLA RÅDGIVARE. HAN/HON KAN GE DIG RÅD OBEROENDE AV AUAG KLUBBEN, AUAG FONDER OCH VÅRA SAMARBETSPARTNERS. HISTORISK AVKASTNING ÄR INGEN GARANTI FÖR FRAMTIDA AVKASTNING. DE PENGAR SOM PLACERAS I FONDER ELLER ANDRA INVESTERINGSPRODUKTER KAN BÅDE ÖKA OCH MINSKA I VÄRDE OCH DET ÄR INTE SÄKERT ATT DU FÅR TILLBAKA HELA DET INSATTA KAPITALET. INNAN DU FATTAR ETT INVESTERINGSBESLUT REKOMMENDERAR VI ATT DU OCKSÅ TAR DEL AV FONDERS ELLER ANDRA INVETSERINGSPRODUKTERS FAKTABLAD ELLER MOTSVARANDE INFORMATIONSBROSCHYRER.